Galatasaray'dan Muslera'nın sakatlığıyla ilgili açıklama

Galatasaray Kasımpaşa Süper Lig
Galatasaray'dan Muslera'nın sakatlığıyla ilgili açıklama

Galatasaray, Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Muslera'nın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Muslerada bir kırığa rastlanmadığı belirtilirken "Eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir" denildi.

Galatasaray, dünkü Kasımpaşa maçında kolundan sakatlanarak oyundan çıkan Muslera'nın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. 

"KIRIĞA RASTLANMAMIŞTIR"

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır" denildi. 

Açıklamanın devamında şöyle denildi:

"Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır."

OKAN BURUK'UN MUSLERA AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonu beIN SPORTS'a galibiyeti değerlendirmiş, Muslera'nın durumuyla ilgili soruya yanıt vermişti.

Buruk, tecrübeli kalecinin durumuyla ilgili ilk açıklamasında, "Muslera'nın durumu, kontrollerden sonra netleşecek. Dirseğinde bir hasa yoksa önemli olmadan atlatabiliriz. Hasar varsa farklı şeyler olabilir. Röntgenden sonra daha net bilgi alırız. 'Üç gün sonra maçımız var, tempoyu yükseltmeyelim' hissini alabiliyorum. 2-0'dan sonra çok erken bir gol yedik. Bizi de zaman zaman oyun içinde zorladı. Oyuna giren oyuncularımdan daha iyisini bekliyorum" demişti.

Kaynak: Haber Global TV