Galatasaray'da Muslera depremi! Gözyaşlarıyla sahayı terk etti

Galatasaray Süper Lig Kasımpaşa
Galatasaray'da Muslera depremi! Gözyaşlarıyla sahayı terk etti
DepoPhotos

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'da kaptan Muslera yaşadığı sakatlığın ardından oyuna devam edemedi.

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti.

Sarı-kırmızılılarda mücadeleye ilk 11'de başlayan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, 57. dakikada Kasımpaşa'nın Senegalli forveti Mamadou Fall'un gol atmasını engellemek isterken kolundan sakatlık yaşadı.

Sağlık ekibinin müdahalesine rağmen oyuna devam edemeyeceğini belirten 37 yaşındaki tecrübeli kaleci, gözyaşlarıyla sahayı terk etti.

Muslera'nın yerine oyuna 59. dakikada Günay Güvenç girdi.

Bu sezon Süper Lig'de maç kaçırmayan Muslera, bu akşamki maçla birlikte 11. maçına çıktı ve kalesinde 6. golü gördü.

Muslera Galatasaray sakatlık

OKAN BURUK'TAN MUSLERA AÇIKLAMASI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada Uruguaylı kalecileri Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlık için şu ifadeleri kullandı:

"Muslera'nın durumu, kontrollerden sonra netleşecek. Dirseğinde bir hasar yoksa önemli olmadan atlatabiliriz. Hasar varsa farklı şeyler olabilir. Röntgenden sonra daha net bilgi alırız."

"DİRSEĞİNDE ÇIKIK MEYDANA GELDİ"

Galatasaray takım doktoru Yener İnce, Fernando Muslera'nın son durumuyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Uruguaylı file bekçisinin yaşanan pozisyonun ardından sol dirseğinin çıktığını söyleyen İnce, "Dirsekte çıkık vardı, saha içinde yerine yerleştirdik." açıklamasını yaptı.

Fernando Muslera'nın yarın çekilecek MR görüntüsüyle birlikte durumunun netleşeceğini de vurgulayan İnce, şunları söyledi:

"Yarın çekeceğimiz MR'da, çıkığa eşlik eden başka bir durum var mı ona bakacağız. Eşlik eden bir tablo belirlersek bunun ne kadar zaman alacağını da belirteceğiz. Bazen bu durum çok rahat atlatılabilir, yerine oturması yeterli olabilir. Bazen de Allah korusun, küçük kırıkla beraberse bu çıkık, iş uzar. Bu nedenle yarın daha net bir şey söyleyeceğiz."

Kaynak: Haber Global TV