Fenerbahçeli Arda Okan Kurtulan Adana Demirspor'a transfer oldu

Fenerbahçe Adana Demirspor Transfer transfer haberleri
Fenerbahçeli Arda Okan Kurtulan Adana Demirspor'a transfer oldu

Son dakika haberine göre Fenerbahçe, genç futbolcusu Arda Okan Kurtulan'ın Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer olduğunu duyurdu. Oyuncunun öncelikli satın alma hakkı ise Fenerbahçe'de olacak.

Fenerbahçe tarafından twitter'dan yapılan duyuruda şöyle denildi:

"Futbol Akademimizden yetişen oyuncularımızdan Arda Okan Kurtulan, Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’a transfer olmuştur. Arda’ya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Adana Demirspor kulübü de twitter'dan bir açıklama yaparak Kurtulan'ı transfer ettiklerini duyurdu. Açıklamada sözleşmenin 3+1 yıllık olduğu vurgulandı.

"ÖNCELİKLİ SATIN ALMA HAKKI FENERBAHÇE'DE"

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Özgür Özaktaç, Uğur Kaan Yıldız ve Arda Okan Kurtulan'ın öncelikli satın alma haklarının Fenerbahçe kulübünde olduğunu duyurdu. 

Kurtulan attığı tweet'inde şöyle dedi:

"Genç oyuncularımız Uğur Kaan Yıldız ve Arda Okan Kurtulan Türk futbolunun köklü kulüplerine transfer oldular. Yolları açık olsun. Akademimizin transfer olan oyuncuları için stratejisi öncelikli satın alma haklarının kulübümüzde olmasıdır ve bu tüm oyuncularımız için geçerlidir."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Arda Okan Kurtulan Adana Demirspor son dakika transfer haberleri transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri