Borussia Dortmund Emre Can'ı 'rahatsız edici' diye satışa çıkardı!

transfer haberleri Transfer
Borussia Dortmund Emre Can'ı 'rahatsız edici' diye satışa çıkardı!

Alman milli takımı formasını da giyen Türk asıllı futbolcu Emre Can'ın Borussia Dortmund macerası sona eriyor. Nedeni ise herkesi şaşırttı.

Alman kulübü Borussia Dortmund Erling Haaland ve Axel Witsel'i sattı. Takımın Sportif Direktörü Michael Zorc da kulüpten ayrıldı.

Dortmund bu kayıplarına karşılık Ajax'tan Sebastien Haller'i, Salzburg'dan Karim Adeyemi'yi, Freiburg'dan Nico Schlotterbeck'i, Köln'den Salih Özcan'ı, Bayern Münih'i Niklas Süle'yi, Hertha'dan Marcel Lotka'yı ve Regensburg'dan Alexander Meyer'i kadrosuna kattı. Alman ekibi bu transferlere 86 milyon euro harcadı.

Ancak Dortmund'da transfer bitmiş değil. Yeni isimler gelebileceği gibi gitmesi beklenen oyuncular da var. Takımdan ayrılması beklenen isimler Emre Can, Manuel Akanji ve Nico Schulz.

İddialara göre 2020 yılında 25 milyon euro karşılığında Juventus'tan gelen Emre Can sakatlıklar nedeniyle devamlılık sorunu yaşadı ve bekleneni veremedi.

Ancak Bild'e göre Emre Can'ın takımdan gönderilmek istenmesinin başka bir sebebi var. Gazete, Dortmund'un 10 milyon euro bonservis ödenmesi halinde Emre Can'ı hemen satmaya karar verdiğini yazarken ayrılık kararının nedenini de yazdı.

Bild'in iddiasına göre Emre Can'ın takımın eski teknik direktörü Marco Rose'un konuşmasına müdahale etmesi soyunma odasında sorunlara yol açtı. Alman takımının yönetimi Emre Can'ın bu müdahalelerinden rahatsız ve bunları tekrarlamasından endişeli. Bu nedenle de Emre Can'ı takımdan göndermek istiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Borussia Dortmund Dortmund Emre Can transfer haberleri son dakika transfer haberleri