Hull City, Oscar Estupinan'ı kadrosuna kattı

Hull City Acun Ilıcalı
Hull City, Oscar Estupinan'ı kadrosuna kattı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, son olarak Vitoria Guimaraes forması giyen Kolombiyalı golcü Oscar Estupinan'ı kadrosuna kattı.

Hull City aradığı golcüyü buldu!

Yaz transfer döneminde Chelsea'den Nathan Baxter'i kiralayan, Fulham'dan (eski Galatasaraylı) Jean Michael Seri, Nottingham Forest'tan Tobias Figueiredo, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı transfer eden ve yine sarı-lacivertlilerden Allahyar Sayyadmanesh'in bonservisini alan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulübü, 3 yıl önce Süper Lig'de Denizlispor forması giyen Kolombiyalı golcü Oscar Estupinan'ı da kadrosuna kattı. 

3 yıllık anlaşmaya varılan Oscar Estupinan, kısa süre içinde Hull City'nin Sakarya'daki kampına katılmak için yola çıkacak.

Son iki yılda Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'te forma giyen 25 yaşındaki golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'nde 28 maçta 15 gol atmış ve gol krallığı yarışını 5. sırada tamamlamıştı.

Hull City'nin yakın bir zamanda Antalyaspor'dan Doğukan Sinik ve Yeni Malatyaspor'la sözleşmesini fesheden Benjamin Tetteh'i de kadrosuna katması bekleniyor.

Hull City'nin transfer döneminde geçmişte Süper Lig'de oynamış olan isimlere yönelmesi ilginç bir detay olarak göze batıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Hull City Oscar Estupinan Hull City transfer haberleri