Son bir kez Cristiano Ronaldo ve Messi'yi karşı karşıya izleme hayali suya düşebilir

Haberglobal.com.tr
Cristiano Ronaldo Lionel Messi
Son bir kez Cristiano Ronaldo ve Messi'yi karşı karşıya izleme hayali suya düşebilir
DepoPhotos

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Cristiano Ronaldo'nun sakatlanması nedeniyle Çin'de yapacağı iki hazırlık maçını iptal etti.

1 Şubat'ta Suudi Arabistan'da Messi'li Inter Miami'ye karşı oynanacak maçta da olmama ihtimali var.

Futbolseverlerin son bir kez Cristiano Ronaldo ile Messi'yi karşı karşıya oynarken izleme hayalleri suya düşebilir.

Ronaldonun formasını giydiği Al-Nassr takımın, Portekizli futbolcunun sakatlanması nedeniyle Çin'de Shenhua ve Zheijang'a karşı oynayacağı hazırlık maçlarının iptal edildiğini duyurdu. Suudi Arabistan ekibi bu maçları başka bir tarihte oynamak için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Bu maçlar karşılığında 10 milyon Euro alacak alan Suudi Arabistan kulübünün iptal haberini vermesinden önce Cristiano Ronaldo, Çin'deki hayranlarına bir mesaj göndererek "Çin'i seviyorum. Orada olmayı seviyorum. Sizin için oynamak istiyordum. Lütfen üzülmeyin. Tüm taraftarlardan özür dilerim ama oynayamam. Bildiğiniz gibi futbolda kontrol edemediğiniz şeyler vardır. 22 yıldır çok fazla sakatlık yaşamamıştım. Çok üzgünüm" dedi.

Öte yandan 1 Şubat'ta Al-Nassr'ın Messi'li Inter Miami ile Suudi Arabistan'da oynayacağı maçta Cristiano Ronaldo'nun olup olmayacağı da meçhul. Ronaldo bu maça kadar iyileşemezse efsane buluşma gerçekleşmeyecek.

İki futbolcu en son Riyadh All Star - Paris Saint Germain maçında karşı karşıya forma giymişlerdi.