Tahir Kıran: Cüneyt Çakır bizim maça verilirse takımı sahaya çıkarmam

Rizespor Süper Lig
Tahir Kıran: Cüneyt Çakır bizim maça verilirse takımı sahaya çıkarmam

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Cüneyt Çakır'ın kendi maçlarına verilmesi halinde takımı sahaya çıkarmayacağını söyledi.

Çaykur Rizespor'un Başkanı Tahir Kıran, Rize'de yerel yayın yapan bir televizyon programına bağlanarak gündemle ilgili konuştu.

'SAHTE KORONAVİRÜS RAPORU' İDDİASI

Forvet oyuncuları Remy'nin sahte koronavirüs raporu aldığını iddia eden Tahir Kıran, "FIFA oyuncunun yanında olduğu için yaptırım uygulayamıyorsun. 4 günlük yılbaşı tatilinde memleketine gidiyorsun ve sonra da ben pozitif oldum, ülkeden çıkamıyorum gelemiyorum diyorsun. Dalga mı geçiyorsun yani bizimle. Fransa'da 100 euro verip sahte koronavirüs raporu almış. Remy konusu bir an önce çözülecek. dedi.

'CÜNEYT ÇAKIR, TÜRK FUTBOLUNDAN ÇIKMALI'

Rizespor'un durumu hakkında konuşan Tahir Kıran, "Biz 5 maç içeride üst üste kazandık. Gaziantep maçını da kazansaydık ama Cüneyt Çakır'ı gönderdiler. Olmayan bir penaltı yarattı ve bizi kırdı. Bu filmi yazanlar ve oynayanlar var. Biz figüranız. Bu düzen değişecek. Çıkacaklar adam gibi maç yönetecekler. Cüneyt Çakır'ı maça verirlerse sahaya çıkmayız. Benim maçıma kimse veremez. Versinler o maça çıkmayacağım 3-0 mağlup olayım. Cüneyt Çakır, Türk futbolundan çıkmalı." ifadelerini kullandı.

 

 

tahir kıran Cüneyt Çakır rizespor Süper Lig