Real Madrid'in sakatlık kabusu sürüyor! Eduardo Camavinga hakkında resmi açıklama geldi

Real Madrid Carlo Ancelotti İspanya La Liga
Real Madrid'in sakatlık kabusu sürüyor! Eduardo Camavinga hakkında resmi açıklama geldi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Bu sezon yıldız oyuncularından peş peşe gelen sakatlık haberiyle sarsılan Real Madrid'in Fransız yıldızı Eduardo Camavinga'nın yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun bir süre takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Milli futbolcumuz Arda Güler'i de kadrosunda bulunduran İspanyol devi Real Madrid'in sakatlık kabusu bitmiyor.

Eflatun-beyazlılarda takımın önemli isimlerinden Jude Bellingham, Vinicius Junior, Aurelien Tchouameni gibi isimlerin yanı sıra Arda Güler'in de sakatlığı bulunuyordu.

EURO 2024 Elemeleri'nde Fransa'nın yapacağı karşılaşmalar için milli takım aday kadrosunda çağrılan Eduardo Camavinga da sakatlık geçirmiş ve antrenmanı yarıda bırakmıştı.

Real Madrid'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Fransız futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu ve sağ diz dış yan bağlarında kopma meydana geldiğini bildirildi.

21 yaşındaki oyuncuya ilk müdahalenin milli takım doktorları tarafından yapıldığı, İspanya'da bu sabah yapılan MR neticesinde yıldız ismin 8-10 hafta sahalardan uzak kalmasının beklendiği ifade edildi.

SAKATLIĞI 10 HAFTAYI BULABİLİR

Tedavi sürecinin 8-10 hafta arasında sürmesinin beklendiği fakat iyileşme sürecine göre birkaç hafta daha uzama ihtimalinin bulunduğu yorumları yapıldı.

Eduardo Camavinga'nın 10 Ocak'ta Suudi Arabistan'da Atletico Madrid ile yapılacak olan Süper Kupa maçına yetiştirilmeye çalışılacağı fakat 21 Ocak'ta oynanacak olan Almeria maçında oynama ihtimalinin daha gerçekçi olduğu belirtildi.

Sakat oyuncu listesinin uzaması teknik direktör Carlo Ancelotti'yi de düşündürüyor. Sakat isimlerin sayısının fazla olması nedeniyle orta saha kurgusunu oluşturmakta zorlanan İtalyan teknik adamın altyapıdan genç oyuncu Mario Martin'i kadroya dahil edebileceği düşünülüyor.

Kaynak: Haber Global TV