Real Madrid'e şok üstüne şok: Camavinga'dan sonra Vinicius Jr. da sakatlandı

Real Madrid Brezilya Kolombiya
Real Madrid'e şok üstüne şok: Camavinga'dan sonra Vinicius Jr. da sakatlandı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Bellingham, Camavinga, Arda Güler gibi yıldızlarının geçirdiği sakatlıklar nedeniyle zor günler geçiren Real Madrid'e bir kötü haber de Brezilya'nın Kolombiya ile yaptığı maçta sakatlanan Vinicius Junior'dan geldi.

2026 CONMEBOL Dünya Kupası elemelerinde Brezilya, Kolombiya'ya deplasmanda 2-1 mağlup olurken maça Vinicius Jr.'ın sakatlığı damgasını vurdu.

Kolombiya evinde oynadığı Dünya Kupası elemeleri maçında Brezilya'yı 2-1 mağlup etti.

Brezilya sadece skorun şokunu değil aynı zamanda Vinicius Jr.'ın sakatlanmasının şokunu da yaşadı. Maçın ilk yarım saati dolmadan sakatlanan Vinicius Jr. oyuna devam edemedi. Oyuncunun sol uyluğunda bir problem olduğu belirtiliyor.

Yerini Joao Pedro'ya bırakan ve maçın ikinci yarısında yedek kulübesinde buz bandajıyla oturan oyuncu daha sonra soyunma odasına gitti.

Dün Fransa Milli Takımı antrenmanında dizinden sakatlanan Eduardo Camavinga'yı kaybeden Real Madrid böylece peş peşe iki gün iki yıldızını birden sakatlığa kurban vermiş oldu.

Camavinga'nın en az 2 ay sahalardan uzak kalması beklenirken Vinicius Jr.'ın durumu henüz net değil. Real Madrid'de sakatlar kervanında Arda Güler, Belllingham, Tchouameni, Militao ve Coutois da bulunuyor.

Brezilya gruptaki sonraki maçında Arjantin ile karşılaşacak. Bu maçta Vinicius Jr. forma giyemeyecek.

Öte yandan Vinicius Jr. maç sonunda yaptığı açıklamada daha önce sakatlandığı bölgeye darbe aldığını ve canının acıdığını, bugün yapılacak testlerden sonra durumunun netleşeceğini söyledi.

Dünya Kupası elemelerine pek de iyi başlayamayan Brezilya, 15 puanın sadece 7'sini alarak 5. sırada yer aldı. Brezilya 5 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Öte yandan Brezilya'yı deviren Kolombiya'da maça damgasını vuran isim Liverpool futbolcusu Luis Diaz oldu. Geçtiğimiz haftalarda babası kaçırılan Diaz, iki gün önce babasıyla bir araya gelmiş ve duygusal anlar yaşamıştı.

Real Madrid'e şok üstüne şok: Camavinga'dan sonra Vinicius Jr. da sakatlandı - Resim : 1

ENDRICK İLK KEZ SAHNE ALDI

Brezilya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden birisi olarak lanse edilen 17 yaşındaki Endrick, Brezilya Milli Takımı'yla ilk kez sahaya çıktı.

Real Madrid'in henüz 15 yaşındayken 37.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığı ve kadrosuna resmen katabilmek için 18 yaşına girmesini beklediği yıldız oyuncu Kolombiya maçının 82. dakikasında Raphinha'nın yerine oyuna dahil oldu.

Endrick 17 yıl, 3 ay 14 gün ile pek çok efsanevi ismi geride bırakarak milli formayı en genç giyen 4. isim oldu. Brezilya Milli Takımı tarihinde en genç forma giyen ise dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunculaı arasında gösterilen Pele (16 yıl, 8 ay, 14 gün).

Kaynak: Haber Global TV