Arda Güler sessizliğini bozdu

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti İspanya La Liga

Milli arada birkaç günlüğüne İstanbul'a gelen Arda Güler, Madrid Havalimanı'nda basın mensuplarının sakatlığı hakkında kendisine yönelttiği soruya yanıt verdi.

İspanya La Liga'nın dev ekibi Real Madrid'de kariyerini sürdüren milli futbolcumuz Arda Güler, İspanyol basınında yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

İspanyol taraftarların sahalara çıkacağı günü sabırsızlıkla beklediği 18 yaşındaki futbolcunun 3. kez sakatlık geçirdiği ve bu yüzden yaklaşık 1 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Real Madrid, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin önderliğinde milli takımlara çağrılmayan ve sakatlığı bulunmayan isimlerden oluşan küçük bir grupla Cadiz maçının çalışmalarını sürdürdü.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan haberde; İspanyol taraftarların sakatlıkları bulunan Jude Bellingham ve Eduardo Camavinga ile birlikte Arda Güler'in durumu için de endişelendikleri belirtildi.

Haberde, Ancelotti'nin de belirttiği üzere Arda Güler'in 3. kez sakatlanmasının kendisini olumsuz etkilediği hatırlatılırken, genç yıldızın kulüpten izin alarak birkaç günlüğüne İstanbul'a geldiği bildirildi. Arda Güler, İstanbul'da geçirdiği birkaç günün ardından tedavisine devam etmek için Valdebebas Teisleri'ne döndü.

REAL MADRID, ARDA İÇİN BEKLEME KARARI ALDI

Madrid Baraja Havalimanı'nda basın mensupları tarafından görüntülenen Arda Güler, kendisine yöneltilen 'Sakatlığın ne durumda, iyi misin?' sorusuna 'İyiyim, iyiyim' şeklinde yanıt verdi.

Arda Güler'in sahalara en kısa sürede dönmek için yoğun şekilde bir çalışma gerçekleştirdiği ifade edilirken eflatun-beyazlıların milli yıldızı 2024 yılından önce oynatarak risk almak istemediği ve tamamen iyileşene kadar bekleme kararı aldığı bildirildi.

Kaynak: Haber Global TV