Real Madrid'de Bellingham endişesi! Ağır ceza kapıda

Jude Bellingham Real Madrid İspanya La Liga
Real Madrid'de Bellingham endişesi! Ağır ceza kapıda
FOTOĞRAF: AA

İspanyol basınında yer alan haberde Real Madrid'in İngiliz yıldızı Jude Bellingham'ın La Liga'daki Getafe karşılaşmasında Mason Greenwood'a yönelik sözleri nedeniyle ağır bir ceza alabileceği ifade edildi.

Real Madrid'de bu sezon gösterdiği performansla sezona adeta damgasını vuran İngiliz yıldız Jude Bellingham ağır bir cezayla karşı karşıya.

İspanya La Liga'nın 22. haftasında Real Madrid deplasmanda karşılaştığı Getafe'yi 2-0'lık skorla mağlup etmişti.

Karşılaşmaya Jude Bellingham ile Getafe'nin İngiliz oyuncusu Mason Greenwood arasında yaşanan diyalog damgasını vurmuştu.

Getafe, Bellingham'ın Greenwood'a yönelik 'tecavüzcü' ifadelesini kullandığını iddia etmiş ve olayın soruşturulması için İspanya Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu.

İspanyol basınından Cope'ta yer alan habere göre; İspanya Futbol Federasyonu Rekabet Komitesi bir dudak okuma uzmanı tarafından yaşananlarla ilgili hazırlanan bir raporu elinde bulunduruyor.

Dudak okuma raporunun incelenmesinin ardından Bellingham'ın Greenwood'a hakaret ettiğinin tespit edilmesi halinde Real Madrid'li yıldızın 4 maç ceza alabileceği belirtildi.

Real Madrid'in Girona'yı 4-0 yendiği lig maçında bileğinden sakatlanan Jude Bellingham'ın sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.