Türkiye'nin yüreğini yakan fotoğraf... Arda Güler'i Brahim Diaz teselli etti... Kulağına eğilip bakın ne söyledi

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi
Türkiye'nin yüreğini yakan fotoğraf... Arda Güler'i Brahim Diaz teselli etti... Kulağına eğilip bakın ne söyledi
FOTOĞRAF: Reuters

Sakatlığını tamamen atlattıktan sonra kadroda düzenli olarak yer almaya başlayan milli futbolcu Arda Güler, takımda peş peşe meydana gelen sakatlıkların ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçında hocasından şans bekledi. Oyuna giremediği için üzüntü yaşayan Arda'yı Brahim Diaz teselli etti.

Real Madrid, onca eksiğine rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda da Leipzig'i deplasmanda yenmeyi başardı. Maçın yıldızı tek golü atan Brahim Diaz'dı.

Brahim daha sonra sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. Sonrasında yedek kulübesinde pek az kişinin fark edebildiği bir an yaşandı.

Brahim Diaz ilk günden beri takımda Arda Güler'e en yakın isimlerden biri. Aslında iki oyuncu da aynı pozisyonlarda oynuyor ve birbirlerine rakip. Ancak ikisi de olaya böyle bakmıyor ve birbirlerine destek oluyor.

Malagalı futbolcu sakatlandıktan sonra tedavisinin ardından yedek kulübesinde Arda Güler'in yanına gitti. En az 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Brahim'in bu hareketi büyük alkış aldı.

Oldukça üzgün görünen Arda'nın yanına oturup kendi acısını unutup onun için dertlenen Brahim, milli futbolcumuzun kulağına eğilip "Sen Madrid'in bir sonraki yıldızı olacaksın göreceksin, hepimiz sana güveniyoruz" dedi. Arda Güler de Brahim Diaz'ın omzundan tutarak teşekkür etti.