Real Madrid Arda Güler'i saklayacak! Türk ve İspanyol basınına 'ret'

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Real Madrid Arda Güler'i saklayacak! Türk ve İspanyol basınına 'ret'
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid, İspanyol ve Türk basınının yoğun ilgi gösterdiği milli futbolcumuz Arda Güler'in üzerindeki baskıyı azaltmak amacıyla genç oyuncuyu medyadan adeta 'izole' etti.

Real Madrid, kulübü Arda Güleri medya baskısından izole etmek için Türk basınına yasak koydu. Oyuncuyu İspanyol basınından da saklama kararı alındı.

Real Madrid, arka arkaya 3 kez sakatlanan ve şu ana kadar Real Madrid forması giyemeyen Arda Güler'i korumak için harekete geçti.

Arda Güler'i tamamen iyileştirmeye odaklanan İspanyol devi bazı radikal kararlar aldı. Bu süreçte Arda'nın kesinlikle rahatsız edilmemesi için oyuncu gözlerden uzak tutulacak.

TÜRK BASININA KARŞI ÖZEL ÖNLEM

Zor bir dönemden geçen Arda Güler'i yeniden futbola kazandırmak isteyen Real Madrid, hiçbir şeyin onu rahatsız etmemesi için özellikle Türk basınına karşı bazı önlemler aldı.

Buna göre kulüp Türk medyasından gelen taleplerin büyük bölümünü reddetti ya da reddetme kararı aldı. Türk basınının oyuncuya ilgisinin farkında olan İspanyol kulübü, haber yapılması için dahi Arda Güler'le görüşülmesini, konuşulmasını istemiyor.

ARDA'YI MEDYADA İZOLE ETTİLER

Real kulübü bu kararıyla oyuncunun daha fazla baskı altında kalmasını engellemeyi planlanıyor. Arda'nın konuşmaya değil çalışmaya ve iyileşmeye odaklanmaya ihtiyacı olduğunu düşünen kulüp yetkilileri oyuncuyu medyadan izole etti.

Buna göre Arda bir süre medyada görünmeyecek. Bu karar da Arda Güler'in de onayı var.

Real bu süreçte Milli futbolcumuzdan iyileşmeye odaklanmasını istedi.

Arda Güler'in peş peşe sakatlanması üzerine kulübün sağlıktan sorumlu ismi Dr. Niko Mihic'in A takımdaki görevlerine son verilmişti. 2017'den bu yana Real Madrid için çalışan Hırvat doktor geleneksel tıp yöntemlerini kullandığı için zaten bir süredir eleştiriliyordu. Mihic, Modric'e olan yakınlığıyla biliniyordu.

Kaynak: Haber Global TV