Arda Güler'i iyileştiremeyince kovulan Real Madrid Tıbbi Hizmetler Sorumlusu Dr. Niko Mihic'le ilgili dikkat çeken detay!

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler'i iyileştiremeyince kovulan Real Madrid Tıbbi Hizmetler Sorumlusu Dr. Niko Mihic'le ilgili dikkat çeken detay!

Milli futbolcu Arda Güler'in de aralarında olduğu birçok futbolcusunu sakatlığa kurban veren Real Madrid'de bileti kesilen Hırvat doktor Niko Mihic'le ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı.

Real Madrid'de Arda Güler'in 3. kez sakatlanmasıyla ipler koptu. Kulübün Tıbbi Hizmetler Sorumulusu Dr. Niko Mihic'in görevine son verildi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Arda Güler'in tekrar sakatlanması bardağı taşıran son damla oldu.

Real Madrid'in sabrı çabuk tükenen bir takım olduğu kuşkusuz. Bu nedenle birçok teknik direktör kovuldu, futbolcu takımdan gönderildi. Ancak ilk kez Real Madrid'in sabrını zorlayan isim bir doktor oldu.

Hırvat doktor Niko Mihic'in işini bitiren ise sezon başında 20 milyon Euro'ya Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler oldu.

Real Madrid taraftarının büyük beklenti içinde olduğu Milli yıldız geldiğinden beri 3 kez sakatlanırken bir kez bile forma giyemedi. Arka arkaya iki kez maç kadrosuna girdikten sonra oynamaya çok yaklaşmıştı.

Ancak basın toplantısında Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yine sakatlandığını duyurdu. Bu haberin üstünden çok geçmeden Real Madrid sert önlemler almaya karar verdi.

Çünkü sadece Arda Güler değil, takımın birçok ismi sakat. İki futbolcu sezonu kapatırken, birçok futbolcu da tekrar tekrar sakatlanıyor.

İspanyol basını kulüp başkanı Florentino Perez'in Arda Güler'in sakatlanmasına çok sinirlendiği ve gerekenin yapılmasını istediği öğrenildi.

Sadece Arda Güler, Dani Carvajal, Ferland Mendy, David Alaba ve Dani Ceballos'un sakatlıkları sorun değil. Geçen yıl Karim Benzema da benzer problemlerle boğuşmuştu.

Fatura Hırvat doktor Niko Mihic'e kesildi.

Peki kim bu Mihic?

Niko Mihic, takımın süper yıldızı Luka Modric'e olan yakınlığıyla biliniyor. 2017 yılında Dr. Olmo'nun yerine takımın tıbbi hizmetler sorumlusu olarak atandı. Tedavilerinde sık sık geleneksel yöntemlere başvurduğu biliniyor. Bu nedenle birçok oyuncu bu durumdan daha önce de rahatsız olmuştu.

2017'de Real Madrid'e gelmeden önce Madrid'deki HM Hospitales'de çalışıyordu. Öncesinde de Montreal'de Erken Önleme Birimi'ni yönetmişti.

Kaynak: AA