RB Leipzig'den Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Elif Elmas imzayı attı...

Transfer Napoli Fenerbahçe Almanya Bundesliga
RB Leipzig'den Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Elif Elmas imzayı attı...
FOTOĞRAF: RB Leipzig Resmi X Hesabı

Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig, Napoli'den Elif Elmas'ı renklerine bağladı. Fenerbahçe de bu transferden dolayı 1.5 milyon euro gelir elde edecek.

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, İtalya Serie A'da Napoli forması giyen Elif Elmas'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Alman temsilcisinin bu transfer için Napoli'ye 25 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

RB Leipzig, Elif Elmas'la 2028 yılına kadar sürecek 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Elif Elmas'ın yeni takımında 6 numaralı formayı giyeceği ve 2 Ocak 2024'te Leipzig'in yapacağı antrenman kampına katılacağı bildirildi.

FENERBAHÇE DE PARA KAZANACAK

Elif Elmas'ı 2019 yılında 16.2 milyon euro karşılığında Napoli'ye gönderen Fenerbahçe de bu transferden kazançlı çıktı.

Fenerbahçe de Elif Elmas'ın sözleşmesine koydurduğu özel madde nedeniyle bu transferden dolayı 1.5 milyon euro gelir elde edecek.

"LEIPZIG BENİM İÇİN DOĞRU ADRES"

24 yaşındaki Makedonyalı futbolcu Elif Elmas ise imza töreninde yaptığı açıklamada, "Bundesliga'ya transfer olmak benim için bir rüyanın adeta gerçeğe dönüşmesi. RB Leipzig hız, ofansif güç ve karşı prese dayalı bir futbol oynuyor ve bu benim oyun stilime çok uyuyor. Kulüp, kendilerini burada harika bir şekilde geliştirebilen genç yıldızların karmasından oluşuyor. Bu sebeplerden ötürü Leipzig benim için tam olarak doğru adres ve ocak ayında kulüpteki herkesle tanışmak için şimdiden sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.