Onur Bulut'un menajerinden sözleşme açıklaması

Kayserispor Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray
Onur Bulut'un menajerinden sözleşme açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da gösterdiği performansla üç büyüklerin radarına giren ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme, Kayserispor ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlandığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kayserispor'un tecrübeli sağ beki Onur Bulut, sergilediği performansla şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarına girdi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Onur Bulut'un Kayserispor ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardığı iddia edilirken, tecrübeli savunmacının menajerliğini yürüten Elyasa Süme bu iddiaları yalanladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Süme, şu ifadeleri kullandı;

"Bazı basın yayın organlarında oyuncumuz Onur Bulut ile Kayserispor Kulübü sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağladığı tarzında haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Sözleşmesi sezon sonu sona erecek Onur Bulut ile Kayserispor kulübü arasında sözleşme uzatma görüşmeleri halan devam etmektedir.

Sözleşme uzatma noktasında anlaşma ya da imza aşamasına henüz gelinmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kayserispor'da 2. sezonunu geçiren Onur Bulut, şimdiye dek forma giydiği 55 resmi maçta 3 gol atıp 10 da asist üretti. Onur Bulut, Kasım ayında Çekya ile oynanan hazırlık maçında da ilk kez A Milli Takım formasını giymişti.

Kaynak: Haber Global TV

Kayserispor Onur Bulut Beşiktaş fenerbahçe Galatasaray