Ömer Erdoğan: "VAR varsa neden incelemiyor?"

Hatayspor
Ömer Erdoğan: "VAR varsa neden incelemiyor?"

Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, 2-2 tamamlanan Beşiktaş karşılaşması sonrasında, "Akintola'nın golünde top Welinton'dan geliyor. O tür pozisyonlarda VAR varsa neden incelemiyor?" eleştirisinde bulundu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, "Beklediğimiz gibi bir oyun oldu. Öndeki baskılarda Beşiktaş'ın sıkıntı yaşadığını gördük analizlerimizde. Topu kazanıp hücumdaki çabuk oyuncularımıza savunma arası koşu yaptırmak istiyorduk, yaptılar da. Öncesinde pozisyon vermemişken uzaktan bir gol yedik. Sonra 1-1'i bulup öne de geçti. Sonra bir duran topta gol yedik. Duran topta sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk, engellemek için çalışmasını da yaptık çünkü bugün boy ortalamamız kısaydı" dedi.

Erdoğan, "Hakemlerle ilgili bugüne kadar hiç açıklamam olmadı ama anlamadığım bir şey var. Akintola'nın golünü bir kez daha izledim, top Welinton'dan geliyor, yanılıyorsam özür dilerim. O tür pozisyonlarda VAR varsa neden incelemiyor? Başka maçlarda maç 3-4 dakika durup inceleniyor ama bizde hiç izlenmedi. Kamara'ya Rosier'in yaptığı penaltı var, az önce izledim, çekip indiriyor. Kurala göre penaltıysa neden verilmediğini merak ediyorum" diye konuştu. 

Formda oyuncusu Boupendza ile ilgili de konuşan Ömer Erdoğan, "Son haftalarda sahadaki mücadelesi, futbolu ve attığı jeneriklik gollerle Boupendza şu an gündemde. Benim için tüm oyuncularım çok önemli. Takım olarak savunmada yardımlaşma olmasa goller de ön planda olmaz. Takım arkadaşlarına alan açması, savunmaya gelmesi ve gol pasları da vermesi bir o kadar önemli golleri kadar. İyi ve çalışkan bir çocuk, devam ediyor, inşallah bize çok daha faydalı olacak Boupendza, bizim için çok önemli bir oyuncu" dedi. 

Hatayspor Ömer Erdoğan