Hatayspor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş Hatayspor
Hatayspor 2-2 Beşiktaş

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor'la 2-2 berabere kaldı ve ligde 5 maç sonra ilk puan kaybını yaşadı.

Siyah-beyazlıların gollerini 6. dakikada Aboubakar ve 41. dakikada Larin kaydetti. Hatayspor'un golleri ise 7. ve 23. dakikalarda Gabonlu yıldızı Boupendza'dan geldi.

Bu sonucun ardından beş maç sonra ilk kez puan kaybeden Beşiktaş puanını 35'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü, Hatayspor da 28 puana yükseldi.

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında derbi maçta Galatasaray'la karşılaşacak, Hatayspor ise Denizlispor'un konuğu olacak.

İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

1' Hakem Ali Palabıyık'ın ilk düdüğüyle karşılaşma Hataysporlu oyuncuların santra vuruşuyla başladı.

6' Beşiktaş'ta Ghezzal'in sağ kanattan ceza alanına doğru gönderdiği topu Aboubakar ceza yayı üstünde sırtı dönük şekilde kontrol etti. Dönerek şutunu çeken Aboubakar, topu ağlarla buluşturdu: 1-0

Hatayspor 2-2 Beşiktaş - Resim : 4

7' Hatayspor'da Akintola'nın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği pasında Josef'in müdahalesi yetersiz kaldı, topu kontrol eden Boupendza çektiği şutta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1

Hatayspor 2-2 Beşiktaş - Resim : 5

15' Beşiktaş'ta Atiba'nın pasında topla buluşan Larin, ceza sahasına girdikten sonra şutunu çekti, Hatayspor savunmasına çarpan top kornere çıktı.

19' Hatayspor'un Akintola ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

23' Hatayspor'da sol kanattan ceza sahasına gönderilen ortada Boupendza, topu Vida'nın önünden aldı. Ardından Welinton'u çalımlayıp şutunu çekti ve topu bir kez daha ağlarla buluşturdu: 2-1

Hatayspor 2-2 Beşiktaş - Resim : 6

34' Beşiktaş'ta sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Welinton ön direkte topa kafayı vurdu, kaleci Akın çizgi üzerinde topu tokatladı, Josef altı pas üzerinden topa bir kez daha vurdu ancak top farklı şekilde auta çıktı.

41' Beşiktaş'ta Ghezzal'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, kaleci Akın boşa çıktı, arka direkte bekleyen Larin topa kafayı vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-2

Hatayspor 2-2 Beşiktaş - Resim : 7

44' Hatayspor'da Abid düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart gördü. Hakem Abid'e sarı kart gösterirken Boupendza da topu tribüne yolladı, bu hareketin ardından o da sarı kart gördü.

45+2' Beşiktaş'ta Necip, rakip yarı sahada topu kaybetti. Hızlı çıkan Hatayspor'da Boupendza kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu auta attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

Hatayspor'da Billong, hakeme itirazları neticesinde soyunma odasına giderken sarı kart gördü.

46' Hakem Ali Palabıyık'ın düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısı Beşiktaşlı oyuncuların santra vuruşuyla başladı.

55' Beşiktaş'ta Larin sol kanattan ceza sahasına girdi ve topu içerdeki Aboubakar'a çevirdi, Kamerunlu oyuncunun altı pas içinden yaptığı vuruşta kaleci Akın topu ayaklarıyla kornere çeldi.

73' Beşiktaş'ta Koudou'nun ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutunda kaleci Akın topu çeldi, pozisyonun devamında Josef'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıktı.

84' Beşiktaş'ta sarı kart gören Welinton, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

Hatayspor Beşiktaş Süper Lig Hatayspor - Beşiktaş maçı canlı anlatım