Okan Buruk'tan sakatlık geçiren Icardi hakkında açıklama

Beşiktaş Süper Lig Galatasaray Okan Buruk Mauro Icardi
Okan Buruk'tan sakatlık geçiren Icardi hakkında açıklama
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının Beşiktaş karşısında 2-1 kazandığı derbi maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Buruk, galibiyet gollerini atan ve maçın son anlarında sakatlık geçiren Mauro Icardi'nin durumu hakkında da açıklama yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik derbi galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk, daha iyi bir seviyede olmaları gerektiğini vurgulayarak, "Derbi kazanmışsınız, mutlu olmanız gerekiyor. 11'e 10'dan sonra oyuncularımın da kafasında 'Nasıl olsa kazanırız' düşüncesini gördük. Net pozisyon vermedik. Beşiktaş'a 2 şut şansı verdik, 1'i gol oldu.

"ANALİZİNİ YAPACAĞIZ"

Chamberlain girdikten sonra kenardan içeriye gelip çok boş top aldı. Onu takipte zorlandı. Aslında genel olarak maçın sonuna kadar, bundan önceki haftalarda da söylediğimiz şey; bitiriciliğimiz yeterli değildi. Son paslar, son orta, son çalım... Burada daha iyi olmalıyız. 30 şut var ama kaç tanesi istediğimiz kalitede olmuş? Bunların analinizi yapacağız" ifadelerini kullandı.

"YENİ TOPARLANIYORUZ"

Taraftarın yaptığı koreografi hakkında da konuşan Okan Buruk şunları söyledi: "Taraftarımız, koreografi muhteşemdi. Takıma, bizlere güveniyorlar. Onlara teşekkürler. Onların hak ettikleri başarıları onlara armağan etmek istiyoruz. Rekorları bilmiyoruz, maç kazandıkça oraya çıkıyor. Güçlü bir lig. Beşiktaş'ın kalitesini gördük.

11'e 10 durumda bile Burak Hoca ve takımı çok ciddi şekilde cevap verdi. Daha iyisini yapabiliriz. Kazanmaya devam etmeliyiz. Milli ara sonrası zordur, yeni toparlanıyoruz. Kazanarak devam ettik ve mutluyum."

ICARDI'DE SON DURUM

50 yaşındaki çalıştırıcı son olarak ise sakatlık geçiren Mauro Icardi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Mauro Icardi'nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda ağrı var, net durumunu MR sonrası göreceğiz."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Beşiktaş Galatasaray-Beşiktaş derbisi Süper Lig Galatasaray - Beşiktaş maçı Okan Buruk Mauro Icardi