Galatasaray yenilgiyi unuttu! Seriyi 23 maça çıkardı

Galatasaray Beşiktaş Süper Lig
Galatasaray yenilgiyi unuttu! Seriyi 23 maça çıkardı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 9. haftasında evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 23 maça çıkardı.

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray evinde konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1'lik skorla mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte yenilmezlik serisini sürdürdü. Resmi müsabakalardaki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada alan Aslan, daha sonra Süper Lig’de 15, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 2 olmak üzere oynadığı 23 mücadeleyi kaybetmedi.

Cimbom, geride kalan maçlarda 20 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

8 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1'lik galip ayrılarak, puanını 25’e yükselti. Lige Kayserispor beraberliği ile başlayan Cimbom daha sonrasında oynadığı Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Beşiktaş’ı mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray ligin 10. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak.

OKAN BURUK'TAN 4. DERBİ GALİBİYETİ

Bu karşılaşmayla birlikte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında 5. derbisini oynadı ve 4. galibiyetini elde etti. 50 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, 2 Fenerbahçe müsabakasını da kazanırken, Beşiktaş ile oynadığı 3 maçta ise 2 galibiyet aldı.

50 BİN KİŞİ İZLEDİ

Bu önemli karşılaşmayı RAMS Park’ta toplam 50 bin 429 taraftar takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar tribünleri tamamen doldururken, 2 bin 400 siyah-beyazlı taraftar da deplasman tribününde takımlarını destekledi.

Kaynak: İHA

Galatasaray Beşiktaş Galatasaray-Beşiktaş derbisi Süper Lig Galatasaray - Beşiktaş maçı