Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması

Galatasaray Rizespor
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray'la anlaştığı iddialarının sorulması üzerine "Oğulcan'ın sözleşmesinde opsiyonumuz var, hocamız takımda kalmasını isterse opsiyonu kullanacağız" dedi.

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen ve dün akşamki maça yedek başlayan Oğulcan Çağlayan hakkında konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Oğulcan'ın Galatasaray maçına yedek başlamasının nedeni hocamızın takdiri, Galatasaray iddialarıyla ilgisi yok. Zaten Oğulcan'ın sözleşmesinde opsiyonumuz var. O opsiyonu kullanabiliriz. Sözleşmedeki opsiyonun detaylarını yöneticilerimiz biliyor. Ünal Hocamız, Oğulcan'ın takımda kalmasını isterse opsiyonu kullanacağız" dedi. 

Oğulcan Çağlayan ile 2016-2017 sezonu yaz transfer döneminde 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Rizespor, dilerse bu sezonun sonunda 1 milyon 464 bin TL'ye oyuncunun sözleşmesindeki opsiyonu devreye sokabilecek.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Oğulcan Çağlayan açıklaması - Resim : 1

"G.SARAY, VEDAT TRANSFERİNDE YANLIŞ YOL İZLEDİ!"

Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe'ye transfer sürecinden bahseden Hasan Kartal, "Galatasaray'daki yönetici arkadaşlar, Vedat Muriqi'nin transferi konusunda yanlış bir yol izlediler. O dönem kulübümüzden önce Vedat'la irtibata geçtiler. Bu da etik olmadı. Vedat'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasında en önemli etken Fenerbahçe'nin bizimle anlaşmasıydı. Sosyal medya adresim Instagram'a bakıyorum; 1300 civarında Galatasararaylı arkadaş küfür etmiş. Cahil çocuklar, hiçbirisini sallamıyorum, hepsi çocuk. Dava da açmayacağım" diye konuştu.

Ajansspor

Çaykur Rizespor Oğulcan Çağlayan Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Oğulcan Çağlayan Galatasaray