Mert Günok Beşiktaş yolunda

Beşiktaş
Mert Günok Beşiktaş yolunda

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, kaleci Ersin'in satılması durumunda Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok'u renklerine katmak istiyor.

FATİH DEMİRKOL / HABER GLOBAL Beşiktaş alt yapısından yetişen ve bu yıl şampiyonluk mücadelesinde önemli bir katkı sağlayan kaleci Ersin Destanoğlu için talipler artmaya başladı. 20 yaşındaki file bekçisi bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 39 maçta kalesinde toplam 35 gol görmüş, 13 maçta ise kalesini gole kapatmıştı.

Ersin Destanoğlu, için Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden teklifler alan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için planlarını yapmaya başladı.Şu anda milli takım kampında bulunan Ersin için en ciddi teklif Fransa'nın Nice kulübünden geldi.

ERSİN'E TEKLİF: 7 MİLYON EURO

7 milyon Euro'luk bir teklif yapan Nice kulübüne Beşiktaş yönetimi, 10 milyon Euro talep ederek karşılık verdi. İki kulüp eğer anlaşır ve Ersin, Nice'e transfer olursa Beşiktaş yönetimi, milli kaleci Mert Günok'u kadroya dahil edecek.

Son dönemde Medipol Başakşehir'de çok fazla forma şansı bulamayan Mert Günok da Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. Özellikle oyun kurma becerisiyle öne çıkan ve ayaklarını çok iyi kullanan 32 yaşındaki tecrübeli kaleci için Teknik Direktör Sergen Yalçın da olumlu rapor verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Mert Günok Beşiktaş Ersin Destanoğlu