İtalyan gazeteci duyurdu: Beşiktaş'ta sol beke Diego Laxalt geliyor

Beşiktaş transfer haberleri
İtalyan gazeteci duyurdu: Beşiktaş'ta sol beke Diego Laxalt geliyor

Milan'ın geçtiğimiz yıl Celtic'e kiraladığı Diego Laxalt ile yollarını ayıracağı ve Uruguaylı sol beke Beşiktaş'ın talip olduğu öğrenildi. 

2018 Dünya Kupası'nın parlayan yıldızı Diego Laxalt, Milan'da aynı başarıyı gösteremeyince geçen sezonu Celtic'te geçirmişti.

İskoçya'da dil sorunu yaşayan ve sürekli değişen formasyonun kurbanı olan Laxalt'a Milan'dan da kötü haber geldi.

İtalyan devi Laxalt ile yollarını ayırmaya karar verdi. İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio, Uruguaylı sol bekin Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğunu yazdı. 

28 yaşına gelen futbolcunun sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor. Milan ile Beşiktaş anlaşırsa oyuncu sezon sonuna kadar Beşiktaş formasını kiralık olarak giyecek. Siyah beyazlı ekip Laxalt'ın performansından memnun kalırsa gelecek sezon sonunda oyuncuya imza attırmaya çalışacak. 

Diego Laxalt kimdir? Hangi mevkide oynuyor?

Uruaylı futbolcu Diego Laxalt kariyerine Defensor Sporting takımında başladı. Daha sonra Inter'e geldi, burada forma şansı bulamayan futbolcu Bologna, Empoli ve Genoa'da kiralık oynadıktan sonra Genoa'ya transfer oldu.

1993 doğumlu futbolcu Dünya Kupası'ndaki harika performansıyla Milan'a 19 milyon euro'ya transfer oldu. Ancak bekleneni veremeyince önce Torino'ya sonra Celtic'e kiralandı. 

Sol bek ve sol açık mevkilerinde oynayan Laxalt'ın piyasa değeri 4 milyon euro. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika beşiktaş transfer haberleri diego laxalt transfer haberleri bjk transfer haberleri...