Marca'dan Fenerbahçe ve Lille yorumu: Mourinho'nun yoluna taş koydular

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Jose Mourinho UEFA Şampiyonlar Ligi
Marca'dan Fenerbahçe ve Lille yorumu: Mourinho'nun yoluna taş koydular
FOTOĞRAF: AA

İspanyol basınından Marca, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakibi Lille'i değerlendirdi.

EURO 2024, Copa America ve Olimpiyatlar derken UEFA Şampiyonlar Ligi macerası başladı bile ve çoğu kimse bunun farkında değil.

3. ön eleme turları kuraları çekilirken Fenerbahçe'ye Fransa Ligue 1 ekibi Lille çıktı.

Marca gazetesi bu muhtemel eşleşmeyi değerlendirirken Jose Mourinho'nun Fransız ekibiyle eşleşmekten mutlu olmadığını iddia etti.

Fenerbahçe'nin Lugano'yu geçmesi halinde eşleşeceği Fransız ekibinin güçlü bir takım olduğunu kaydeden Marca, "Fonseca ve Yoro artık yok. Ancak yine de harika oyunculara sahipler" diyerek Chevalier, Tiago Santos, Angel Gomes, Zhegrova ve Jonathan David'i öne çıkardı.

Fenerbahçe'nin haftalardır Şampiyonlar Ligi'ne hazırladığını yazan gazete, Maximin, Çağlar gibi oyuncuların transfer edildiğini En-Nesyri'nin de birkaç güne imza atacağını belirtirken "EURO 2024'ün yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu'ya zaten sahipler. Livakovic ve Fred gibi iyi oyuncuları da var" yorumunda bulundu.

Fenerbahçe'nin önceliğinin Lugano'yu geçmek olduğunu belirten Marca, "Mourinho ufukta Lille gibi zorlu bir rakibin beklediğini biliyor. Yeni Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istiyorsa kollarını sıvaması gerekecek" değerlendirmesi yaptı.