Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: "Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum"

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Jose Mourinho UEFA Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: "Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile yapacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın öncesinde düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Jose Mourinho ve Alexander Djiku açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yeni sezondaki kadro yapılanmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kadro yapılanmamızdan çok mutluyum. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Her idmandan ve oyuncudan çok mutluyum. Herkes bana adapte olabilmek için elinden geleni yapıyor.

"ÖNCE YARINKİ MAÇI KAZANMALIYIZ"

Belli bir oyuncu grubuyla çalışmalara başladık daha sonra EURO 2024'te ülkeleriyle elenen futbolcular takıma katıldı. Takıma en son katılan oyuncularla sadece 3 idmana çıkabildik. İstanbul'daki maçı düşünmüyorum. İlk olarak yarınki maçı kazanmak için buraya geldik.

"TAKIMIN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM"

Maçın sentetik çimde oynanacak olmasını ev sahibi takım seçti. Futbol güzel yeşil zeminlerde oynanmalı, sentetik zeminlerde değil. Bu konuda yapacak bir şeyimiz yok buna adapte olmak zorundayız. Bu tip zeminlerde top daha yavaş ilerliyor. Bu duruma adapte olup kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız. Takımın yapmış olduğu çalışmalardan ve elimde olan oyunculardan dolayı mutluyum.

"LUGANO ŞEHRİ BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI"

Lugano'nun hocasının güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederim. Muhakkak ileride iyi bir hoca olacak. Lugano şehri benim için çok anlamlı. Inter'de çalıştığım dönemde çocuklarım burada eğitim görüyordu o yüzden buraya zaman zaman geliyordum. Lugano eskiden alt ligde oynuyordu fakat şimdi Şampiyonlar Ligi elemelerinde mücadele ediyorlar. Çok büyük bir iş başardıklarını söyleyebilirim."