Manchester United'dan Altay Bayındır'ı üzecek şok hamle

Manchester United futbol transfer haberleri
Manchester United'dan Altay Bayındır'ı üzecek şok hamle
Fotoğraf: DepoPhotos

Manchester United'da Onana'nın yedeği olan Altay Bayındır'ı üzecek yeni bir hamle geliyor.

Manchester United'la sözleşmesi sona eren ve 30 Haziran'da serbest kalan İspanyol kaleci De Gea hiçbir takımla anlaşmamıştı.

Şu an boşta olan kalecinin devre arasında Old Trafford'a dönebileceği konuşuluyor.

Son Şampiyonlar Ligi maçında Kopenhag karşısında kurtardığı son dakika penaltısıyla takımının 3 puan kazanmasına katkıda bulunsa da Onana'nın kaybettirdiği puanlar daha fazla. Bu durumu gören Manchester United'ın Altay Bayındır'a şans vermesi bekleniyordu. Ancak Milli kaleci şans bulamadı.

United'ın şimdi de De Gea'yı geri getirme planı yapması Milli futbolcu Altay Bayındır için olumsuz haber olarak değerlendirildi.

Öte yandan 13 Ocak ile 11 Şubat arasında yapılacak Afrika Uluslar Kupası da düşünüldüğünde Onana'nın Kamerun milli takımına çağrılması halinde forma giyemeyecek olduğunu düşünürsek Manchester United'ın De Gea ya da başka bir kaleci transferi yapma hamlesi bekleniyordu. Onana, Afrika Uluslar Kupası'na giderse en az 10 maç oynayamacak.

Bu arada De Gea'nın Manchester şehrinden peş peşe görüntülenmesi de iddiaları kuvvetlendirdi.

The Sun gazetesi De Gea'nın gelmesi halinde devre arasında kaleyi İspanyol kalecinin devralacağını Altay Bayındır ve Tom Heaton'ın yedek olarak beklemeye devam edeceğini yazdı.

Gazete İspanyol kaleciyle transfer görüşmelerinin henüz başlamadığının da altını çizerek De Gea'nın Onana döndükten sonra da ilk 11 garantisi isteyebileceğini ve bunun da transferi zora sokabileceğini yazdı.

Kaynak: Haber Global TV