Lider Eyüpspor, Göztepe deplasmanında dağıldı

Eyüpspor TFF 1. Lig Göztepe
Lider Eyüpspor, Göztepe deplasmanında dağıldı
FOTOĞRAF: AA

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Göztepe kendi sahasında karşılaştığı lig lideri Eyüpspor'u 5-1'lik skorla devirerek ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

TFF 1. Lig'in 17. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Göztepe ile Eyüpspor karşı karşıya geldi.

Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Göztepe rakibini 5-1'lik skorla devirerek lider karşısında farklı bir galibiyet elde etti.

İzmir temsilcisine galibiyeti getiren golleri Ahmed İldiz (2), Kenneth Mamah, Billel Messaoudi ve Yalçın Kayan (pen) kaydetti.

Eyüpspor'un tek sayısı ise Caner Erkin'in asistinde Ahmed Kutucu'dan geldi.

Ligdeki 5 maçlık galibiyet serisi son bulan Eyüpspor 39 puan kaldı ve en yakın takipçisi Kocaelispor'un 6 puan önünde liderliğini sürdürdü. Galibiyet serisini 4 maça çıkaran Göztepe ise puanını 32 yaptı ve 3. basamakta yer aldı.

Eyüpspor ligin 18. haftasında kendi evinde Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek, Göztepe ise deplasmanda Bodrum FK'nin konuğu olacak.

"GÖZTEPE ÇOK ZOR BİR DEPLASMAN"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Göztepe takımı ligin en az gol yiyen takımı. Hem blok savunmasında çok organizeler hem de rakip sahada agresif önde baskılar uyguluyorlar.

İlk 15 dakika maça çok iyi başlangıç yapan bir Göztepe vardı. Futbol birebir oynanan temaslı bir oyun. Göztepe bunu bizden bugün daha iyi gerçekleştirdi ve sonuç olarak maçı kazandı. Şimdi önümüzde üç dört gün sonra hemen bir Erzurum karşılaşması var. Evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak devre arasına girmek istiyoruz” diye konuştu

Kaynak: Haber Global TV