Kenarda çürümek istemeyen Arda Güler Rayo Vallecano maçından sonra kararını verdi, Florentino Perez de anladı

Haberglobal.com.tr
Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti İspanya La Liga
Kenarda çürümek istemeyen Arda Güler Rayo Vallecano maçından sonra kararını verdi, Florentino Perez de anladı
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin fazla forma şansı vermediği Arda Güler'i kiralama seçeneğini düşünmeye başladı.

İspanya La Liga'da Real Madrid'in Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldığı maçta kısa bir süre forma giyebilen Arda Güler kalitesini göstermesine rağmen takımda yeterince süre bulmaktan umudunu kesti.

6 aylık sakatlık talihsizliğinin ardından iyileşip form tutsa da Ancelotti'den beklediği süreyi alamayan milli futbolcumuz yedek kulübesinde kalmaktan sıkılmış durumda.

Real Madrid yönetimi de sözleşme uzattığı Carlo Ancelotti'nin oyuncuya yeterince süre vermemesi üzerine kiralık seçeneğini düşünmeye başladı.

Buna göre Real Madrid, Arda Güler'i önümüzdeki sene oyununu geliştirebilmesi için gerekli dakikaları alabileceği bir kulübe kiralık gönderecek.

25 Şubat'ta 19 yaşında basacak olan milli futbolcunun da bunu kabullendiği belirtiliyor.

Sport'un iddiasına göre en iddialı kulüp daha önce Brahim Diaz'ın da forma giydiği AC Milan. Leverkusen ve Tottenham'ın da oyuncuyla ilgilendiği biliniyor. Ancak Arda Güler'in sürekli oynayabileceği bir kulübe kiralanması bekleniyor. Bu yüzden bu garantiyi hangi kulüp verirse ona kiralanacak.

Aslında Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda'dan vazgeçmek istemese de Endrick ve muhtemelen Mbappe'nin gelişinin ardından genç futbolcunun beklediği süreyi alamayacağını biliyor. Oyuncunun yeteneğinin de farkında olan Perez, kendisini geliştirebilmesi için Arda Güler'in kiralanmasına onay verecek.