Ancelotti'nin iki mumu, birini söndürüp ötekini yakıyor: Modric ve Arda Güler

Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga
Ancelotti'nin iki mumu, birini söndürüp ötekini yakıyor: Modric ve Arda Güler
Fotoğraf: DepoPhotos

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'ye her maç öncesi ve sonrasında ısrarla sorulan 2 oyuncu var: Modric ve Arda Güler.

Her soruya bir yanıtı olduğuna inanılan Ancelotti, kaldırdığı kaşlarıyla sabırla yanıt vermeye devam ediyor.

Arda ve Modric, Real Madrid'in iki mumu. İkisi de nadiren yanıyor. En karanlık gecelerde ışık vermeleri beklendiği zaman mumlar alev alıyor.

Ancelotti her iki oyuncuya da kibritleriyle yaklaşıyor ve dikkatli bir biçimde mumları yakıyor. Mum ışığı bütün gece dayanmaz ama yandığında karanlığı aydınlatır.

Ancelotti Hırvat mumunu ve Türk mumunu yakarken dozu hassas bir şekilde ayarlamaya çalışıyor. Yeni bir mum yaktığınızda alevini kısa tutmanız lazım. En fazla bir saat yanar sonra mumu söndürüp soğumasını beklersiniz. Aksi halde fitilin çevresinde kraterler oluşabilir ve bunlar hiç kapanmayabilir. Bazı genç oyuncuların başına da bu geliyor. Tam olarak gelişemediklerinden canlılığını yitirdiklerinde eksikleri ortaya çıkar.

Vallecas'taki maçta az ışıklı bir mum çıktı, diğeri girdi. Modric daha fazla oynamak istiyor. Sonuçta o Modric. Arda Güler de öyle. Madrid taraftarları 6 aylık bekleyişin ardından onu daha uzun süreler sahada görmek istiyor.