Kenan Yıldız için kritik karar! Milli futbolcunun Juventus kariyeri sona mı eriyor?

Kenan Yıldız Juventus Manchester City İtalya Serie A İngiltere Premier Lig
Kenan Yıldız için kritik karar! Milli futbolcunun Juventus kariyeri sona mı eriyor?

Manchester City'den Kalvin Phillips'i kadrosuna katmak isteyen Juventus, transferin finansmanı için Kenan Yıldız'ın Liverpool'a satışına sıcak bakıyor.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Manchester City, İngiliz orta saha oyuncusu Kalvin Phillips'i satma kararı aldı.

Ancak Premier Lig devi yıldız oyuncuyu kendi ligindeki rakiplerine satmaya sıcak bakmıyor.

Oyuncuya en yakın ilgi gösteren iki ekip Juventus, Liverpool ve Newcastle United. 45 milyon sterlinlik bonservis bedeli olan Phillips'i yerel ligdeki rakipleri Newcastle ve Liverpool'a satması beklenmeyen City, Juventus'un teklifini bekliyor.

Ancak İtalyan kulübünün bu transfer için yeterli finansmanı yok. Bu yüzden Juventus, talipleri her geçen gün artan Kenan Yıldız'a gelen teklifleri değerlendirmeye alabilir. Liverpool'un bu transfer için somut adımlar attığı ve teklifinde ciddi olduğu biliniyor.

Şu ana kadar sadece 38 dakika Juventus formasını giyebilen Kenan Yıldız için belirlenen bonservis bedeli 40 milyon Euro civarında. Kenan, Milli takım formasıyla ise 3 maça çıktı 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Eğer Juventus, Phillips'i kadrosuna katmaya kesin olarak karar verirse 18 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız; Bayern Münih ve Juventus'un ardından İngiliz devi Liverpool'un da formasını giyebilir.

İTALYA'DA DA HAKEM TARTIŞMASI

Juventus'un Genoa ile 1-1 berabere kaldığı maçta Kenan Yıldız'a Ruslan Malinovskiy'nin yaptığı harekete maçın hakemi David Massa'nın kırmızı kart vermemesi ve Bani'nin elle dokunduğu topa penaltı verilmemesi olay yarattı.

Juventus Teknik Direktörü Allegri, hakemlere hakaret ettiği gerekçesiyle para ve kınama cezası aldı.

 

Kaynak: Haber Global TV