Kenan Yıldız için Arsenal'dan çılgın teklif!

Kenan Yıldız Juventus Arsenal İtalya Serie A
Kenan Yıldız için Arsenal'dan çılgın teklif!
FOTOĞRAF: Reuters

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'ın Kenan Yıldız için Juventus'a 40 milyon euro'luk teklifte bulunduğu fakat bu önerinin İtalyan ekibinin milli futbolcuyla ilgili planları olması nedeniyle reddedildiği belirtilidi.

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta kariyerini sürdüren milli futbolcu Kenan Yıldız'ın her geçen gün talipleri artmaya devam ediyor.

Bu sezon siyah-beyazlı ekipte forma şansı bulmaya başlayan ve gösterdiği performansla dikkat çeken 18 yaşındaki futbolcu için Juventus'a astronomik bir teklif yapıldığı iddia edildi.

İtalyan basınından Tuttosport'ta yer alan habere göre; Arsenal, devre arası transfer döneminde Kenan Yıldız için Juventus'a 40 milyon euro'luk bonservis teklifinde bulundu.

Juventus'un bu teklifi yetersiz bularak reddettiği ve milli futbolcunun kulübün geleceği için oldukça önemli olduğunu bildirdiği belirtildi.

Haberde Juventus'un Kenan Yıldız için gelecek teklifleri yıldız ismi 'geleceğin sembolü' olarak görmesi ve planlarını onun etrafında inşa etmesi sebebiyle geri çevireceği yorumu yapıldı.

Kenan Yıldız bu sezon Juventus formasıyla tüm kulvarlarda 17 maçta toplamda 633 dakika sahada kalırken 3 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.