Kayserispor yükselişini sürdürüyor! Son 7 maçta 6 galibiyet

Süper Lig Kayserispor Pendikspor
Kayserispor yükselişini sürdürüyor! Son 7 maçta 6 galibiyet
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor, Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek yükselişini sürdürdü ve ligdeki son 7 maçında 6. galibiyetini elde etti.

Süper Lig'in 15. haftasında bu sezon teknik direktörlüğe Recep Uçar'ın getirilmesiyle müthiş bir ivme yakalayan Kayserispor ile Pendikspor karşı karşıya geldi.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kayserispor, rakibini 2-0 mağlup ederek ligdeki son 7. maçında 6. galibiyetini elde etti.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 61. dakikada Mame Thiam ve 90. dakikada Stephane Bahoken kaydetti.

Kayserispor bu sonuçla puanını 29'a yükseltti ve ligde 3. sırada yer aldı, ligde üst üste 3. kez sahadan mağlup ayrılan Pendikspor ise 13 puanda kalarak 19. basamakta haftayı tamamladı.

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor deplasmanda Fatih Karagümrük ile mücadele edecek, Pendikspor ise kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

"İNANILMAZ GÜZEL BİR GALİBİYET"

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Maçtan önce hafta boyunca Pendikspor maçının önemi noktasında oyuncularımızı mümkün olduğunca uyandırmaya çalışmıştım. Bunun çok sebepleri vardı.

Skor avantajıyla beraber biraz arkada kalmış gibi gözüksek de ciddi pozisyonlar yakalayan takım Kayserispor'du. Bunda taraftarımızın itici gücünün de etkisi olduğunu söyleyebilirim. Son dakikalarda geçen hafta bize Trabzon'da galibiyeti getiren Bahoken ile bulduğumuz ikinci gol bizi inanılmaz mutlu etti. Bundan dolayı futbolcularımı yürekten kutluyorum. İnanılmaz anlamlı, şehrimiz için inanılmaz güzel bir galibiyet" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV