Çağlar Söyüncü geleceği için kararını verdi!

Atletico Madrid Fenerbahçe Beşiktaş İspanya La Liga
Çağlar Söyüncü geleceği için kararını verdi!
DepoPhotos

Atletico Madrid'de çok fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği iddia edilen milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün kırmızı-beyazlı takımda mutlu olduğu belirtildi.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen milli stoper Çağlar Söyüncü geleceği için karar verdi.

Bein Sports'un aktardığı MARCA haberine göre; sezon başında Leicester City'den ayrıldıktan sonra Madrid ekibine imzayı atan Çağlar bu sezon sadece 74 dakika süre bulabilirken, Diego Simeone ile arasının açıldığı ve takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti.

SIMEONE GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Çıkan haberlerin tersine, İspanyol gazetesi, milli stoper Çağlar'ın Atletico Madrid'e imza attığı için çok mutlu olduğunu belirtirken, Simeone'nin en doğru zamanda şans vererek kadroya monte edeceğinin temennisini aldığını belirtti.

Arjantinli çalıştırıcı Çağlar'ın antrenman performansını ve oyun stilini çok beğenirken, uyum sürecini atlatması sonrası takımın kilit isimlerinden olmasını hedefliyor.

Çağlar'ın adı Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyordu.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ KARŞISINDA BİR İLK

Süper Lig'in 15. haftasında dün akşam derbide misafir olduğu Beşiktaş'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, Süper Lig'de rakibini 7 maç sonra mağlup etme başarısı gösterdi.

Siyah-beyazlılar ile oynadığı son 7 lig maçında 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, 7 maçın ardından galip gelmeyi başardı.

İSMAİL KARTAL: "HAKLI BİR GALİBİYET ELDE ETTİK"

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Beşiktaş karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kartal, Beşiktaş maçına iyi çalıştıklarını belirtti.

Oyunu domine ettiklerini vurgulayan Kartal, "Sezon başından beri ortaya koyduğumuz bir oyun felsefemiz var. Bunu bugün Beşiktaş'a karşı da uygulamaya çalıştık. Haklı bir galibiyet elde ettik. Rakip ceza sahasına çok fazla topla buluşmuşuz. Bugün 3 puan almaya geldik ve bunu aldığımız için çok mutluyum. Sezon başından beri fark yaratan bir taraftar var. Onların bize verdiği enerjiyle oyuncularım onları mutlu etmek için daha çok çaba gösteriyor. Bu sinerjiyi sezon sonuna kadar devam ettirip sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

Oyuncu tercihlerini hem bireysel performans hem de rakiplerine göre yaptıklarını aktaran Kartal, "Djiku 42 gündür sakattı. Dün dahil 4 takım antrenmanına çıktı. Oynayabilir misin diye sordum, 'sen oynatırsam oynarım' dedi. 'Şu anki durumuma 10 üzerinden 6,5-7 veriyorum' dedi. Biz de 60, 70 dakika oynamayı planladık. Planlamaya gelince bizim oynamak istediğimiz oyun bu. Sezon başından beri birçok maçta bunu yaptığımızı düşünüyorum. Yapamadığımız maçlarda eksiklerimiz vardı. Maçın başından sonuna kadar oyunu domine ettik." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Diğer