Kayserispor teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaştı

Kayserispor
Kayserispor teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

2021 - 2022 sezonuna teknik direktör Yalçın Koşukavak ile başlayan ve ikinci haftada yollarını ayıran Kayserispor’da görevi deneyimli çalıştırıcı Hikmet Karaman devralmıştı.

Sezonun tamamlanmasının ardından tecrübeli çalıştırıcı ile yollar ayrıldı. Türkiye Kupası finali sonrası İstanbul’da kalan kulüp başkanı Berna Gözbaşı ile Ömer Erdoğan görüşme yaptı.

Bugün Ömer Erdoğan ile resmi olarak anlaşıldığı açıklandı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varmıştır." ifadesine yer verildi.

ÖMER ERDOĞAN KİMDİR?

Ömer Erdoğan, 3 Mayıs 1977 tarihinde Almanya'nın Kassel şehrinde doğdu. Türk ve Alman vatandaşlıklarına sahip olan Ömer Erdoğan, Bursaspor'da 7 yıl boyunca forma giymesinin ardından 2013 yılında futbolu bırakmış ve antrenörlüğe başladı.

Eskişehirspor alt yapısında yardımcı antrenör olarak başlayan Ömer Erdoğan, daha sonra Bursaspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Tuzlaspor'da yönetim kurulu üyeliği yapan Ömer Erdoğan, Karagümrük ile ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı.

Teknik direktörlük kariyerine Eskişehirspor'un U21 takımında başlayan Ömer Erdoğan, Eskişehirspor ve Bursaspor'da yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu. 45 yaşındaki genç teknik adam, son olarak Hatayspor'u çalıştırmıştı.

Kaynak: DHA

Kayserispor teknik direktör Ömer Erdoğan spor toto süper lig