Kayserispor seriye bağladı! Üst üste 3. galibiyet

Süper Lig Kayserispor Alanyaspor
Kayserispor seriye bağladı! Üst üste 3. galibiyet
FOTOĞRAF: DHA

Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor sahasında karşılaştığı Alanyaspor'u Olivier Kemen'in attığı golle 1-0 yenerek ligde üst üste 3. galibiyetini aldı ve yükselişini sürdürdü.

Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Kayserispor, Alanyaspor'u 1-0 yendi.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü maçın 64. dakikasında Olivier Kemen kaydetti.

Teknik direktör Recep Uçar yönetiminde ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Kayserispor ligde üst üste 3. galibiyetini alarak puanını 19 yaptı ve 6. sıraya yükseldi.

Fatih Tekke yönetiminde ilk maçına çıkan Alanyaspor ise 10 puanda kalarak haftayı 15. basamakta tamamladı.

Ligin 12. haftasında Kayserispor deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olacak, Alanyaspor ise Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

"ÇOK İYİ BİR TAKIMA KARŞI 3 PUAN ALDIK"

Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor'u 1-0 yenen Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, "Neticesinde çok zor olsa da çok iyi bir takıma karşı 3 puan aldık" dedi.

Uçar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ligin en iyi ekiplerinden biri olan Alanyaspor'a karşı alınan 3 puanın çok anlamlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Oyuna bakarsak ilk yarı belki yüzde 65 topa sahip olduk. Oyunu yönlendiren, kontrol eden taraf gibi gözüksek de ciddi geçişler verdiğimiz bir maç oldu. 2-3 tane net geçiş pozisyonları verdik. Neticesinde çok zor olsa da çok iyi bir takıma karşı 3 puan aldık. Çünkü Alanyaspor sadece Adana Demirspor ve Fenerbahçe maçları dışında bütün maçlarda oyunun puanı hak eden taraftı."

Uçar, Kayserispor olarak bundan sonra hep daha iyisini yapmak için ekip olarak mücadelelerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Global TV