Kaan Ayhan: 'Bayern Münih'in işini zorlaştıracağız"

Galatasaray Beşiktaş Bayern Münih
Kaan Ayhan: 'Bayern Münih'in işini zorlaştıracağız"
FOTOĞRAF: AA

Galatasaraylı futbolculardan Kaan Ayhan ve Lucas Torreira, Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik derbi galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kaan Ayhan, Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik derbi galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

28 yaşındaki oyuncu, çok başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Derbi galibiyeti için mutluyuz ama kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat geçirebilirdik. Pres yapmakta zorlandık ev sonrasında zorlandık. Mutluyuz ama analizini yaparak, inşallah daha iyi bir oyun sergileriz.

"ÇOK ÇALIŞTIM"

Her maçta pozisyonum değişiyor ama bu güvenim. Okan Buruk ile iletişimimiz bu şekilde. Takım için ve kendi adıma mutluyum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Galatasaray'ın için en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Kimin oynayacağına hoca karar verir. Çok başarılı dönem geçiriyoruz. İnşallah böyle devam eder."

"MÜNİH'İN İŞİNİ ZORLAŞTIRACAĞIZ"

Bayern Münih'i geçmişten tanıyorum ama bu sezonu analiz etmedik. Analizlerimizi yapacağız. İyi defans yapmazsanız, zor duruma sokabilirler. Manchester United maçından daha iyi oynayarak Münih'in işini zorlaştırmak ve puan toplamak istiyoruz."

 TORREIRA: HEDEF ŞAMPİYONLUK

Maçta gösterdiği performansla beğeni toplayan Lucas Torreira ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, "İlk yarının sonlarına doğru zorlanmaya başladık. Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı oynadık. Önemli olan kazanmak, taraftarı mutlu etmek ve Beşiktaş'a karşı 3 puanı almaktı."

Sahaya çıktığımızda gururlanıyoruz. Taraftarın tutkusu bize çok hoş hissettiriyor. Bu forma çok önemli, bunun ağırlığını bilerek oynamalıyız. Şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde galibiyetler almamız gerekiyor. İki kulvarda taraftarların desteğiyle devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Kaan Ayhan Lucas Torreira Galatasaray Beşiktaş Süper Lig Galatasaray - Beşiktaş maçı