Juventus'un Kenan Yıldız projesinin detayları belli oldu

Kenan Yıldız Juventus İtalya Serie A
Juventus'un Kenan Yıldız projesinin detayları belli oldu
FOTOĞRAF: Reuters

İtalyan basınında yer alan haberde Juventus'un Kenan Yıldız'ı 'kulübün geleceği' olarak gördüğü ve İtalyan ekibinin milli yıldızın takımın merkezinde olacağı bir planlama yapmaya başladığı ifade edildi.

İtalya Kupası'nda 2-0'lık ilk maçın rövanşında yarı finalde Lazio ile Juventus karşı karşıya gelecek.

İtalya Serie A'da şampiyonluk yarışına haftalar önce havlu atan Juventus, ilk maçtaki avantajını koruyarak kupada adını finale yazdırmak ve sezonu kupayla tamamlamak istiyor.

Ligde oynanan Cagliari maçında oyuna girdikten sonra takıma hareketlilik kazandıran ve Juventus'un 2. golünde önemli payı olan milli futbolcu Kenan Yıldız'ın da bu önemli maça ilk 11'de başlaması bekleniyor.

İtalyan basınından Corriere Dello Sport'ta yer alan habere göre; Kenan Yıldız, Juventus'un gelecek planları arasında önemli bir yere sahip.

Haberde Juventus'un Kenan Yıldız'dan büyük beklentilerinin olduğu belirtilirken, Kenan Yıldız projesinin detayları da açıklandı.

ETRAFINA TAKIM KURULACAK

Kenan Yıldız'ın kulübün felsefesini kusursuz bir şekilde temsil edebilecek bir isim olduğu belirtildi. Haberde milli futbolcunun saha içi ve saha dışında örnek bir isim olmasının kulüp için oldukça önemli olduğu değerlendirmesi yapıldı.

10 NUMARALI FORMA VERİLECEK

Juventus'un Kenan Yıldız'ı takımın geleceği olarak gördüğü ve 10 numaralı formayı vermeyi planladığı ifade edildi. Torino ekibinin milli futbolcuya 10 numaralı formayı vermesinin temel sebebinin ise gelecek yıllara dönük bir pazarlama ve imaj stratejisi olduğu yorumu yapıldı.

SÖZLEŞMESİ 2028'E KADAR UZATILACAK

Juventus ne pahasına olursa olsun Kenan Yıldız'ı kadrosunda tutmak için elinden geleni yapma kararı aldı. Genç yıldız, Arsenal, Liverpool ve Borussia Dortmund gibi Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olmaya devam ediyor.

İtalyan ekibinin, Kenan Yıldız'ın sözleşmesinin 2028'e kadar uzatıldığını yakında açıklaması bekleniyor. Yeni sözleşmede bir yıl da opsiyon maddesinin yer alacağı belirtildi.