Juventus, Filip Kostic'i satış listesine koydu

Juventus transfer haberleri
Juventus, Filip Kostic'i satış listesine koydu
DepoPhotos

İtalyan devi Juventus, gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Sırp sol kanat oyuncusu Filip Kostic'i satış listesine koydu.

Filip Kostic, Juventus kariyerini noktalamaya hazırlanıyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Torino ekibi, kulüple 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Sırp sol kanat oyuncusu Filip Kostic'i bu yaz satmayı planlıyor.

Siyah-beyazlı ekibin Kostic'i satması halinde Lazio ile sözleşmesi sona erecek olan Felipe Anderson'u renklerine bağlamayı düşündüğü belirtiliyor.

KOSTIC'İN JUVENTUS KARİYERİ

2021/2022 sezonda Eintracht Frankfurt ile harika bir sezon geçiren ve 43 maçta 7 gol - 15 asist kaydeden Kostic, Alman ekibiyle Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer olan Sırp sol kanat oyuncusu, siyah-beyazlı formayla ilk sezonunda 54 maça çıktı ve 3 gol - 12 asistlik performans sergiledi.

Alman futbol platformu Transfermarkt'ta güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak tahmin edilen Kostic, bu sezon ise Juventus formasıyla 27 resmi maça çıkarken sahada bulunduğu 1757 dakikada 4 asist üretti.