Jose Mourinho'dan derbi mağlubiyeti sonrası öz eleştiri: "Bu onların suçu değil bizim suçumuz"

Süper Lig Fenerbahçe Jose Mourinho Galatasaray
Jose Mourinho'dan derbi mağlubiyeti sonrası öz eleştiri: "Bu onların suçu değil bizim suçumuz"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan dev derbi maçında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 yenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, derbi mağlubiyetinin ardından öz eleştirilerde bulundu.

Portekizli teknik adam yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulardı ve şu ifadeleri kullandı:

"Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı. Maça hızlı başladık, domine ettik ama hiç önemi yok. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik ama önemi yok. Ne kadar kaçırdığımızın önemi yok. Biz sadece penaltı noktasından şutumuzu gole çevirdik. Onlar daha çok gol attığı için kazandı.

"SONRADAN GİRENLERİN SUÇLANMASINI KABUL EDEMEM"

Futbol bu, Amrabat çok iyi ikinci yarı geçildi. Sahte stoper olarak harika oynadı. İlk yarı eksik olan akışkanlığı sağladı. İrfan ve Youssef En-Nesyri de elinden geleni yaptı. En-Nesyri şans da buldu ama atamadı. Sonradan girenlerin suçlanmasını kabul edemem. Rakip iki taç atışından gol attı, bu onların suçu değil bizim suçumuz.

"İKİ TAÇTAN GOL YEDİK"

İki taçtan gol yedik. Galatasaray'ın bizden çok fazla iyi, çok daha üstün oynadığını düşünmüyorum ama onlar girdikleri pozisyonları gole çevirdi. Biz atamadık."