Jorge Jesus ile Neymar'ın arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Suudi Arabistan Ligi Jorge Jesus
Jorge Jesus ile Neymar'ın arasında soğuk rüzgarlar esiyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal'de görev yapan Jorge Jesus ile takımın yıldız isimlerinden Neymar arasında anlaşmazlık olduğu ve Brezilyalı yıldızın Jorge Jesus'un takımdan gönderilmesini istediği iddia edildi.

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal'de geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev yapan teknik direktör Jorge Jesus ile yaz transfer döneminde ciddi bir bonservis bedeli ödenerek takıma katılan Neymar arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Fransuz basınında yer alan haberlerde PSG'den ayrılarak 100 milyon euro karşılığında Al-Hilal'e giden Brezilyalı yıldızın hocasıyla arasında problemler olduğu iddia edildi.

Fransız basınından Le Parisien'in haberine göre; Takıma katıldıktan sonra ülkesi Brezilya'nın milli takımında ağır bir sakatlık geçiren ve sahalardan uzun bir süre uzak kalması beklenen Neymar, kulüp yönetiminden Jorge Jesus'un takımdan gönderilmesini istedi.

31 yaşındaki oyuncu, Jorge Jesus'un yerine PSG'de birlikte görev yaptığı Cristophe Galtier'in göreve getirilmesini istedi.

Suudi Arabistan Ligi ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Al-Hilal'in ise Neymar'ın bu talebine henüz bir cevap vermediği belirtildi.

Neymar, Al-Hilal'de yalnızca 5 karşılaşmada sahaya çıkabilirken 1 gol - 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Brezilya'nın deplasmanda Uruguay'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada sakatlık geçiren Neymar'ın bu sezon forma giymesi beklenmiyor.

KADROSU YILDIZLARLA DOLU

Jorge Jesus'un ekibi yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle tüm dünyada ses getirmişti. Al-Hilal'in kadrosunda Aleksandar Mitrovic, Malcom, Neymar, Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves, Kalidou Koulibaly ve Bono gibi isimleri bulunduruyor.

Kaynak: Haber Global TV