Mason Greenwood Getafe'de yeniden doğdu! Avrupa devleri peşine düştü

İspanya La Liga Manchester United FC Barcelona Atletico Madrid Milan
Mason Greenwood Getafe'de yeniden doğdu! Avrupa devleri peşine düştü
DepoPhotos

Sezon başında Manchester United'dan Getafe'ye kiralanan Mason Greenwood, İspanya ekibinde gösterdiği performansla Barcelona, Atletico Madrid ve Milan gibi Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı.

Manchester United'da yaşadığı saha dışı olay nedeniyle kadro dışı bırakılan ve sezon başında Getafe'ye kiralanan Mason Greenwood, gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takmış durumda.

Beinsports'un aktardığı TalkSport haberine göre; dünya futbolunun önde gelen kulüpleri Getafe'de kiralık olarak forma giyen sağ kanat oyuncusunu takımlarına katmanın peşinde. Barcelona'nın Mason Greenwood'u yakın takibe aldığı ve gözlemcilerle izlediği ortaya çıkarken, Atletico Madrid'in de İngiliz futbolcuyu kadrosunda görmek istediği öne sürüldü.

Öte yandan Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden talipleri bulunan genç futbolcu için Serie A devi Milan'ın da ilgisinin bulunduğu belirtildi.

İSPANYA'DA HAYATA DÖNDÜ

Hakkında açılan cinsel istismar ve şiddet soruşturmaları sonrası Manchester United'da kadro dışı bırakılan ve bir yıldan fazla süre futboldan uzak kalan Greenwood, hakkındaki suçlamaların düşmesi sonrası yeşil sahalara geri döndü.

Manchester United'ın kadrosunda düşünmeyerek Getafe'ye kiraladığı yıldız oyuncu, İspanya'da adeta fark yaratıyor. Getafe formasıyla 13 müsabakada forma şansı bulan 22 yaşındaki hücum oyuncusu, bu süreçte rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi ve 3 de asist üretti.

GETAFE PARA KAZANACAK

Getafe, Manchester United'la yapılan anlaşma gereği, Greenwood'un başka bir kulübe satılması halinde transfer ücretinin yüzde 20'sini kasasına koyacak.

Kaynak: Diğer