Arda Güler yine rötar yaptı!

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Arda Güler yine rötar yaptı!

Real Madrid'de bireysel çalışmalarına devam eden Arda Güler'in pazar günü oynanacak Villarreal karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.

İspanya La Liga'nın 17. haftasında sahasında Villareal ile karşılaşak olan Real Madrid, bu maçın hazırlıklarına bugün kulüp tesislerinde yaptığı antrenman ile devam etti.

Eflatun-beyazlılarda sakatlığını atlatan milli oyuncu Arda Güler bireysel çalışmalarını sürdürdü.

Arda'nın yanı sıra Daniel Carvajal, Eduardo Camavinga ve Vinicius Junior da takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

The Athletic'in haberine göre; Arda Güler'in Pazar günü oynanacak Villarreal karşılaşmasında sahada olması beklenmiyor.

Real Madrid'e transferinden sonra henüz forma şansı bulamayan Arda Güler'in, 21 Aralık'taki Deportivo Alaves karşısında ilk kez forma giyme ihtimali bulunuyor.

ANCELOTTI NE DEMİŞTİ?

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, geçtiğimiz hafta Arda Güler için yaptığı açıklamada, "Arda "Güler, iyileşme sürecine son aşamada. Gelecek haftadan itibaren yoğun antrenmanlara başlayacak. Yıl sonundaki ya da ocak başındaki maçlara hazır olur." ifadelerini kullanmıştı.

ARDA GÜLER'İN KARİYERİ

25 Şubat 2005'te Ankara'da dünyaya gelen Arda Güler, futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı.

14 yaşında Fenerbahçe alt yapısına transfer olan Arda, 2021-2022 sezonunun başında A Takım'a yükseldi.

Sarı-lacivertli takımda 51 resmi maça çıkan 18 yaşındaki yıldız futbolcu, sahada kaldığı 1920 dakikaya (maç başına 38 dakika) 9 gol - 12 asist sığdırdı.

Yaz transfer sezonunda İspanyol devi Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona'nın da transferi için büyük uğraş verdiği Arda Güler'i, sözleşmesinde bulunan 20 milyon Euro'luk satın alma bedelini ödeyerek renklerine bağladı.

A Milli Takım formasını da bugüne dek 4 kez sırtına geçiren Arda Güler, milli forma altında 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV