İsveç ekibi, Trabzonsporlu isim için harekete geçti

Trabzonspor Transfer İsveç
İsveç ekibi, Trabzonsporlu isim için harekete geçti
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İsveç Ligi ekiplerinden Malmö'nün Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Jens Stryger Larsen'i kadrosuna katmak için girişimlerine başladığı iddia edildi.

İsveç Ligi ekiplerinden Malmö'nün devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istediği ve transferde rotasını Türkiye'ye çevirdiği iddia edildi.

İsveç basınında yer alan haberlerde Malmö Teknik Direktörü Henrik Rydstörm'ün transfer dönemi için önceliğinin sağ bek olduğu belirtildi.

İsveç basınından Afton Bladet'te yer alan habere göre; Malmö, Trabzonspor'un Danimarkalı savunmacısı Jens Stryger Larsen'i kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Malmö Sportif Direktörü Daniel Andersson'un kış transfer döneminde takımı güçlendirecek hamleler yapmak için hazırlandığı ve transfer listesinin ilk sırasında yer alan ismin ise Jens Stryger Larsen olduğu bildirildi.

İsveç ekibinin bu transfer için girişimlerine başladığı da ifade edildi. Trabzonspor 32 yaşındaki sağ beki 2022 yazında İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'den bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Larsen bu sezon Bordo-mavili formayla 15 karşılaşmada sahaya çıkarken toplamda 848 dakika sahada kaldı.

Tecrübeli savunmacı, Danimarka Milli Takımı'nın formasıyla da toplamda 54 karşılaşmada sahaya çıkarken 3 gol - 5 asistlik performans ortaya koydu.