İspanyollara göre sürprizin adı Arda Güler... Bize ise sürpriz değil

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
İspanyollara göre sürprizin adı Arda Güler... Bize ise sürpriz değil

Real Madrid taraftarları bir sonraki 'Merengue' mücevheli olmanın heyecanını yaşayan Arda Güler'in ilk fırça darbeleriyle şimdiden çılgına dönmeye başladı.

Lucas Romeo'nun Vavel'de yayınlanan Arda Güler yazısı...

"Arda Güler, Real Madrid'deki ilk antrenmanlarından bu yana tüm takım arkadaşlarını şaşırtmayı başardı. Milli futbolcu sadece birkaç günden bir 'Merengue'ye dönüştü. Kulübün sosyal ağları vasıtasıyla yayınlanan videolarla hem takım arkadaşlarını hem de taraftarları büyüledi.

Sezon öncesi hazırlıklarına erken katılmak için tatilini kısa kesen Güler, kiralık olma fikrini reddettiğini daha ilk gün söyledikten sonra Carlo Ancelotti'nin gözünde yer kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Niyeti belli: Santiago Bernabeu'da tarih yazmak istiyor.

"Real Madrid tarihine geçmek istiyorum, bir efsane olmak istiyorum."

O zamandan beri oyununu gösteren videolar sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Antrenmanların üçüncü gününde attığı gol şimdiden 8 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Teknik adamlar onun için "Bir yıldız olmak için her şeye sahip" yorumunu boşuna yapmıyor. Ancak İspanyol futbolunda var olabilmek için sadece teknik anlamda değil fiziki açıdan da bir adaptasyon sürecine girmesi gerektiği konusunda herkes aynı görüşte."

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid La Liga ispanyol futbolu