Savaştı ve kazandı! Real Madrid, Arda Güler'i La Liga'ya kaydettirdi

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Savaştı ve kazandı! Real Madrid, Arda Güler'i La Liga'ya kaydettirdi

Real Madrid, Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler'i La Liga'ya kaydettirdi. Diğer transferler ise henüz listede yok.

Son dakika haberine göre Arda Güler, gelecek sezon için İspanya La Liga'ya kaydı yaptırılan Real Madrid'in ilk yeni transferi oldu. Brahim, Bellingham, Joselu ve Fran Garcia ise henüz kaydedilmedi.

Haber: Mehmet Efendi / Haber Global

Müthiş performansıyla İspanya'da Arda Güler fırtınası estiren Milli futbolcumuz, Real Madrid'in A takımında forma giyeceği kesinleşti.

Antrenmanlarda hem takım arkadaşlarını hem de İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'yi etkilemeyi başaran Arda Güler, La Liga'nın web sitesinde Real Madrid'in A takımı resmi kadrosuna eklendi.

Savaştı ve kazandı! Real Madrid, Arda Güler'i La Liga'ya kaydettirdi - Resim : 1

Mundo Deportivo gazetesi de Arda Güler'in La Liga'ya kaydettirilen ilk yeni Real Madrid transferi olduğunu teyit etti.

18 yaşındaki futbolcu Arda Güler'in aksine diğer yeni transferlerin ise kaydettirilmemesi dikkat çekti. Halbuki Arda, en son transfer edilen isimdi. 

Arda Güler aynı zamanda yeni sezon için La Liga'ya kaydı yapılan ilk futbolcu da oldu. Diğer hiçbir takım henüz yeni oyuncularını kaydettirmiş değil.

 ARDA GÜLER'İN KAYDI İÇİN 57 BİN 809 EURO ÖDENDİ

Arda'nın ardından Mallorca da Toni Lato'yu La Liga'ya kaydettirdi. Mallorca, Valencia'dan transfer ettiği Lato'yu kaydettirmek için İspanya Futbol Federasyonu'na 1268 dolar ödedi. Real Madrid ise Arda Güler'i kaydettirmek için yurt dışından gelen yeni transfer olduğu için 57 bin 809 euro ödedi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid Ancelotti İspanyol basını La Liga futbol Son dakika haberi