Ancelotti'nin kafasında deli sorular : Arda Güler'i sağa koysak...

Arda Güler Real Madrid
Ancelotti'nin kafasında deli sorular : Arda Güler'i sağa koysak...

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti yeni sezon öncesinde oyun planını belirlemeye çalışıyor. İtalyan çalıştırıcı, yeni transfer Arda Güler'i hangi bölgede kullanacağını düşünüyor.

Real Madrid, Karim Benzema'nın ayrılması ve gelen yeni transferlerin ardından yeni bir oyun taktiğine evriliyor. Carlo Ancelotti'nin yeni oyun planıyla ilgili detaylar haberimizde...

JornadaPerfecta'dan Juanjo Rivero, gidenler ve gelenlerin ardından Real Madrid'de Ancelotti'nin taktiksel bir değişikliğe gidebileceğini yazdı. Rivero yazısında tüm olasılıkları değerlendirdi.

İşte Rivero'nun o değerlendirmesi:

"Arda Güler, Bellingham ve Brahim Diaz gibi transferler Ancelotti'ye çok yönlü orta saha oyuncusu zenginliği getirdi. Hal böyle olunca da Ancelotti yeni bir taktik geliştirme arayışına girdi.

Benzema ve iki kanatta Rodrygo ve Vinicius ile 4-3-3'ü tercih eden Ancelotti bu kez 4-4-2'ye dönecek gibi görünüyor. Ancak bu bildiğimiz 4-4-2 değil. Daha çok diamond'a benzeyen bir dizilim.

Bu dizilimde Camavinga ve Tchouameni'nin fiziksel ve savunma profilleri nedeniyle en geride yer alması bekleniyor. İç tarafta ise Kroos, Modric, Valverde ve Ceballos isimleri rotasyonu oluşturacak.

Oyuncu kuruculuk görevi Bellingham'da olacak. Yedekleri ise Arda Güler ve Brahim Diaz olarak düşünülüyor. Her iki oyuncu, oyun içinde 4-3-3'e dönülmesi halinde kanat olarak da işlevsel oldukları için Ancelotti'yi maç içinde taktik değiştirme imkanı sağlayacak.

Sabit bir forvet olmayacak. Vinicius ve Rodrygo kanat forvet gibi görev yapacak. Joselu ise skora ya da maça göre görev alacak. Joselu oynuyorsa taktik 4-3-3'e dönüşecek.

Ancak unutulmaması gereken bir nokta halen akıllardaki yerinde duruyor. Mbappe'nin gelmesi halinde taktiğini 4-3-3 olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Halen spekülasyondan öteye gidemese de şimdi gözler PSG'de."

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti