İspanyol basınından 'yalanlanması kuvvetle muhtemel' Fenerbahçe ve Arda Güler iddiası

Arda Güler Real Madrid Fenerbahçe
İspanyol basınından 'yalanlanması kuvvetle muhtemel' Fenerbahçe ve Arda Güler iddiası

İspanyol basınında yer alan haberlerde Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in devre arasında yeniden Fenerbahçe'ye dönebileceği iddia edildi.

Real Madrid'de sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in ocak ayında Fenerbahçe'ye kiralanacağı öne sürüldü.

Defensa Central'de yer alan iddiaya göre Fenerbahçe, Arda için maaşını üstlenmenin yanı sıra Real Madrid'e 1 milyon euroluk kiralama ücreti önerdi.

Ancak bu iddia diğer İspanyol spor basınında pek ilgiye değer bulunmadı.

Barcelona'yı reddedip Real Madrid'i tercih eden Arda Güler sık sık sakatlıklarla uğraşıyor.

İddiaya göre sakatlığı süren oyuncuyu devre arasında kiralamak isteyen Fenerbahçe, Arda'nın maaşını ve 1 milyon euro kiralama ücreti önerdi.

Defensa Central, bu teklifin Real Madrid'e çok cazip geleceğini öne sürdü.

Muhtemel Fenerbahçe tarafından yalanlanacak olan bu iddiayı pek gerçekçi bulmayan diğer İspanyol basını bu konuya değinmedi.

Zaten sakat olan ve bir tedavi programı bulunan Arda Güler, başka bir takıma kiralanmak istemediğini imzayı attığı gün net olarak ifade etmişti. Nitekim Barcelona yerine Real Madrid'i tercih etmesinin ana nedeni de buydu.

REAL MADRID'İN SAKATLIKLA İMTİHANI

Dün Fransa Milli Takımı antrenmanında dizinden sakatlanan Eduardo Camavinga'yı kaybeden Real Madrid böylece peş peşe iki gün iki yıldızını birden sakatlığa kurban vermiş oldu.

Camavinga'nın en az 2 ay sahalardan uzak kalması beklenirken Vinicius Jr.'ın durumu henüz net değil. Real Madrid'de sakatlar kervanında Arda Güler, Belllingham, Tchouameni, Militao ve Coutois da bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV