İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt hayatını kaybetti

Galatasaray Başakşehir Kahramanmaraş Depremi
İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt hayatını kaybetti

Bir dönem Galatasaray ve Başakşehir'de de görev alan TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt, yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybetti.

Acı haberi İskenderunspor'un Başkanı Hakan Bolat, şu sözlerle duyurdu:

"Başımız sağ olsun. Türk futbolunun değerli ismi, kaleci antrenörümüz Uğur Kurt'u yaşanılan deprem felaketinde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Uğur Kurt hocamıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Seni unutmayacağız hocam. Daima kalbimizdesin"

Kurt'un vefatının ardından daha önce görev aldığı kulüplerden Galatasaray ve Başakşehir taziye mesajı yayımladılar.

Uğur Kurt Galatasaray

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Bir dönem kulübümüzde de kaleci antrenörü olarak görev alan, İskenderunspor'un kaleci antrenörü Uğur Kurt'un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kurt’a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, İskenderunspor’a ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Akademimizde de görev almış, son olarak İskenderunspor'un kaleci antrenörü olarak çalışan Uğur Kurt'un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

İskenderunspor Uğur Kurt Başakşehir Galatasaray Kahramanmaraş depremi