İngiliz ekibinden Antalyaspor'un kasasını dolduracak çılgın teklif

Antalyaspor Transfer FIFA 2022 Dünya Kupası
İngiliz ekibinden Antalyaspor'un kasasını dolduracak çılgın teklif
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İngiltere Championship ekiplerinden Coventry City, Antalyaspor'un golcü oyuncusu Haji Wright için teklifte bulundu. Kırmızı-beyazlıların 9+2 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, tarihe geçecek bir oyuncu satışı yapmaya hazırlanıyor.

Kırmızı-beyazlılar, ABD'li milli oyuncusu Haji Wright'a önemli teklifler gelmeye devam ediyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Antalyaspor ile İngiltere Championship ekibi Coventry City golcü ismin transferi konusunda anlaşmaya vardı.

İngiliz ekibinin bu transfer için 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ve bunun yanı sıra 2 milyon euro'luk bonus maddesinin de anlaşmada yer alacağı iddia edildi.

Akdeniz temsilcisi ayrıca bir sonraki satıştan da %20'lik pay alacak. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Haji Wright, Antalyaspor tarihinin en pahalı futbolcu satışı olarak tarihe geçecek.

25 yaşındaki golcü geçen sezon Antalyaspor'da 29 karşılaşmada forma şansı bulurken 16 gol ve 3 asistlik dikkat çekici bir performans sergilemişti.

ABD Milli Takımı'nda da oynayan oyuncu FIFA 2022 Dünya Kupası'nda 4 maçta süre almış ve 1 gol atmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Antalyaspor Antalyaspor transfer Süper Lig Süper Lig transfer Süper Lig transfer haberleri Haji Wright İngiltere Championship Coventry City