Lyon kadroya almadı, Fenerbahçe görüşmelere başladı

Fenerbahçe Transfer Fransa Ligue 1
Lyon kadroya almadı, Fenerbahçe görüşmelere başladı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Kanat bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Lyon'un kamp kadrosuna almadığı Karl Toko Ekambi ile sözleşme görüşmelerine başladı.

Fenerbahçe, şampiyonluk hasretine son vermek ve Avrupa'da iddialı bir kadro kurabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sarı-lacivertliler, transferde Dzeko, Tadic, Szymanski, Kent, Becao gibi yıldız isimlerle anlaşma sağlamıştı.

Kanatlarda oynayabilecek bir isimle daha anlaşma sağlamak isteyen Fenerbahçe, Cengiz Ünder ve Tete ile de görüşmüştü.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Karl Toko Ekambi ile sözleşme görüşmelerine başladı.

Kamerunlu oyuncu Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un buügn açıkladığı kamp kadrosunda yer almadı. Bu hamle Lyon'un Ekambi'nin takımdan ayrılmasına sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.

Lyon, Ekambi'yi 2019-20 sezonunun devre arasında İspanya La Liga ekibi Villarreal'den 11.5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Geçtiğimiz sezonu Rennes'de kiralık olarak geçiren Ekambi 38 maçta süre alırken 9 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.

30 yaşındaki futbolcu kariyeri boyunca Lyon, Rennes, Villarreal, Angers, Sochaux, Paris FC gibi takımlarda forma giymişti.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Toko Ekambi Lyon Ekambi Fenerbahçe